Вітаємо зі святом 8 березня! Будьте щасливими!

«Зимовий бал – 2017»

ІНФОРМАЦІЯ
щодо проведення міського заходу для старшокласників
«Зимовий бал – 2017»



       У Центрі творчості дітей та юнацтва у лютому місяці відбувся міський захід «Зимовий бал у стилі «Дами та Валети» для старшокласників загальноосвітніх шкіл міст Селидове. У ньому прийняли участь більше 100 учнів шкіл Селидового, Українська, Гірника, Курахівки, Цукуриного, а також і вихованці позашкільних закладів ЦТДЮ м.Селидове, БТДЮ м.Українськ та ПДЮТ м Гірник.
      Відкрила свято методист з виховної роботи центру творчості дітей та юнацтва С.І.Бутікова, вона привітала усіх присутніх та побажала чудового відпочинку,
отримати масу вражень та захоплень  від проведеного заходу. 
     Доброзичлива атмосфера на святі відчувалася серед школярів, яку створювали ведучі заходу Анна Завгородня (педагог-організатор ЗОШ № 2) та Олексій Журавель (керівник гуртка та культорганізатор ЦТДЮ). Масу задоволень старшокласники  отримали від проведених ведучими цікавих конкурсів, вікторин, аукціонів, художніх номерів, які підготували учасники заходу. Художні виступи учнів Валерії Лесівої (ЗОШ № 18), Іллі Чубова та Елєн Крікорової (Селидівської загальноосвітньої гімназії), Єлизавети Припичек і Наталії Фоміної (педагог-організатор ЗОШ №13 м.Українськ), а також чаруючі вальси пар  (ЗОШ № 12, № 18) та діфілє (показ моделей) вихованців гуртка «Роксолана» ЦТДЮ (керівник: Вікторія Бутікова) запалювали серця дівчат та юнаків.
    Старшокласники приймали саму активну участь в проведенні різноманітних конкурсів. Переможці були нагороджені найкращими призами, подарунками та солодощами. Ніхто із учасників не залишився без уваги.

Інформацію склала методист з ВР ЦТДЮ
                   Бутікова С.І.
                  20.02.2017


Немає коментарів: